Antwerpse Studentenharmonie

Blaas je energie in de Antwerpse Studentenharmonie!

Partners

De Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA) is het netwerk van vier kwaliteitsvolle hoger onderwijsinstellingen in Antwerpen: Universiteit AntwerpenArtesis Plantijn Hogeschool AntwerpenHogere Zeevaartschool en Karel de Grote Hogeschool. Zo ontwikkelen en bundelen ze hun expertise en krachten tot een performant en toekomstgericht kenniscentrum. De partnerinstellingen tellen samen ongeveer 40.850 studenten en 8.350 personeelsleden.

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Swapfiets kent een klassiek ontstaan. Een groepje vrienden die een goed idee hebben en dat gaan uitproberen. Voor een vast bedrag per maand krijg je een Swapfiets en wij zorgen ervoor dat je Swapfiets het altijd doet.
Het bleek een razend goed concept. Na een periode van zelf fietsen opknappen is Swapfiets op het punt gekomen dat het een eigen fiets heeft ontworpen en dat de service in steeds meer steden beschikbaar is.
Op alle fietsen wordt de iconische blauwe voorband gemonteerd. Zo blijft het altijd duidelijk welke fietsen van Swapfiets zijn en wie er allemaal bij de familie horen.
Intussen komen steeds meer mensen achter het gemak dat Swapfiets met zich meebrengt. Een top service, simpel gemaakt.