Voorzitter

Jeroen Deckx (°7 mei 1998) woont in Antwerpen en studeert Elektromechanica aan de AP-hogeschool. Hij begon cornet te spelen in het derde leerjaar en is na negen jaar overgeschakeld naar trompet.

“Ik kom met veel plezier naar elke repetitie en activiteit doorheen het jaar. Ik ben pas bij de ASH beginnen meespelen in mijn derde jaar en het is voor mij de perfect mix: leuke mensen leren kennen die ook nog eens medemuzikant zijn, op café gaan, genieten van het studentenleven en mij kunnen inzetten voor een vereniging waar ik volledig achter sta. Ik hoop dat ik de groei van het orkest, die ik in mijn eerste jaar heb mogen meemaken, nog mee verder kan uitbouwen met dit geweldige bestuur en dat we zo ook dit jaar weer een geweldig jaar kunnen hebben!”

voorzitter.ash@gmail.com

 

Ondervoorzitter

Hanne Cuyx (°16 oktober 1997) woont in Zemst. Ze studeert Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde aan de UA en speelt fagot.

“Tijdens mijn allereerste repetitie bij de Antwerpse Studentenharmonie werd ik met open armen verwelkomd door zowel het bestuur, de dirigent als de muzikanten. Na één repetitie, maar vooral na een gezellige avond op café achteraf, heb ik niet moeten twijfelen of ik zou terugkomen. De ASH is niet alleen repeteren, maar ook leuke activiteiten, fantastische concerten, legendarische repetitieweekends en nog veel meer. Dat is ook de reden dat ik met heel veel plezier blijf spelen bij de ASH. Mijn doel als bestuurslid is dan ook om ervoor te zorgen dat ieder nieuw (en huidig) lid zich welkom voelt in ons orkest en dezelfde positieve ervaring heeft als ik heb gehad. “

secretaris.ash@gmail.com

 

Penningmeester

Brent Raeijmaekers (°27 september 1995) woont in Antwerpen. Hij studeerde af in Logistiek Management. Na een kennismaking met de piano heeft hij gekozen voor slagwerk. Sinds kort speelt hij ook hoorn.

“Samen musiceren is leuk, maar musiceren met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses is nog veel leuker! Gooi een massa leergierige studenten op een hoop en je krijgt de perfecte groep om samen uitgedaagd te worden om een mooi concert neer te zetten. Er wordt vaak gezegd dat je studentenjaren de mooiste van je leven zijn. Als bestuur maken wij het nog veel mooier voor onszelf, voor ons publiek en de toekomstige muzikanten van ASH. Als ik afstudeer kan ik met veel trots zeggen dat ik een verschil heb gemaakt voor mezelf, én voor mijn medestudenten.”

 

PR en Communicatie

Tea separovic (3 november 2000) woont in Laakdal en studeert Business & languages aan Karel de Grote Hogeschool. Naast haar liefde voor dwarsfluit speelt ze ook piano en zingt ze in het koor Villanella.

“Op de eerste repetitie werd ik met open armen verwelkomd en ik voelde mij dan ook meteen thuis in deze toffe, muzikale en gezellige bende. Na een half jaartje bij de Studentenharmonie te spelen was ik er al van overtuigd dat dit een vereniging is waar ik mij voor wilde inzetten om zo een meerwaarde te creëren in het leven van vele medestudenten. Ik ben alvast enorm benieuwd naar alle mooie en leerrijke momenten die mij nog te wachten staan met deze fantastische groep.”

 

PR en Communicatie 

Hannelore Van Lierde (°3 maart 1994) woont in Antwerpen. Ze behaalde  een master in de Taalkunde aan de UA en een master Vertalen aan de KU Leuven. Ze groeide op in een familie waar iedereen een muziekinstrument bespeelt en koos op 6-jarige leeftijd voor de dwarsfluit.

“Voor mij is de Studentenharmonie meer dan repeteren alleen. De vriendschap en gezelligheid op café achteraf of bij andere activiteiten zijn minstens even belangrijk. Ik kwam zelf pas twee jaar geleden bij deze leuke bende terecht en was zo overtuigd door het enthousiasme van het vorige bestuur dat ik ook graag mijn schouders onder deze vereniging wilde zetten. Ik kwam telkens met veel plezier naar de repetities op maandagavond, en hoop dat ik dat enthousiasme samen met ons fantastische bestuur ook dit jaar kan overbrengen op nieuwe muzikanten.” 

 

Foto’s door Momentsbykatrien


Het bestuur doorheen de jaren

 

2020/2021 

Voorzitter: Hanne Schelstraete 

Vice-Voorzitter: Jeroen Deckx

Secretaris: Hanne Cuyx  

Penningmeester: Brent Raeijmaekers 

PR en communicatie: Tea Separovic, Hannelore Van Lierde

Bibliothecaris: Ann Bellens, Stijn Van Loock

Activiteitenverantwoordelijke: Roel Dewit

 

2019/2020 

Voorzitter: Hannelore Van Lierde 

Vice-Voorzitter: Jeroen Deckx

Secretaris: Hanne Cuyx  

Penningmeester: Brent Raeijmaekers 

PR en communicatie: Nele Hannes 

Bibliothecaris: Hanne Schelstraete, Nele Van Der Meire

Concertverantwoordelijke: Stijn Van Loock

Activiteitenverantwoordelijke: Emilie Cannaerts, Jeroen Deckx

 

2018/2019 

Voorzitter: Kimberly Van Sande 

Vice-Voorzitter: Jeroen Standaert 

Secretaris: Mees van Kampen  

Penningmeester: Brent Raeijmaekers 

PR en communicatie: Nele Hannes, Hanne Cuyx, Helena Fokias 

Bibliothecaris: Polyanna Kabambi, Nele Van der Meiren 

 

2017/2018 

Voorzitter: Michiel van Dijck 

Secretaris: Kimberly Van Sande 

Penningmeester: Mees van Kampen 

PR en communicatie: Nele Hannes, Karen de Kegel 

Bibliothecaris: Helena Fokias 

Lid: An Bosmans, Brent Raeijmaekers 

 

2016/2017 

Voorzitter: Mees van Kampen 

Secretaris: Sam D’Hoore 

Penningmeester: Michiel van Dijck 

PR en communicatie: Alex Amez 

Bibliothecaris: An Bosmans 

Lid: Wouter Hendrickx, Lien Wouters 

 

2015/2016 

Voorzitter: Lien Wouters 

Secretaris: Mees van Kampen 

Penningmeester: Lisa Rombouts 

PR en communicatie: Sam D’Hoore, Erik Van Stappen 

Lid: An Bosmans, Juanitha Dekker