Voorzitter

Floor Vandevelde (°28 november 2000) woont in Antwerpen en studeerde afgelopen juni af als tolk Vlaamse Gebarentaal aan de KU Leuven. Dit jaar werkt ze haar educatieve master af aan UA. Ze begon op altsaxofoon en stapte na enkele jaren over op tenorsaxofoon.

“De repetitie op maandagavond is voor mij een moment waar ik een hele week naar uitkijk. Samen spelen doet me zoveel deugd, zeker omdat ik er echt wel veel nieuwe vrienden heb gemaakt, cliché he. Ik speel mee sinds september 2020, wat betekent dat ik het vorige academiejaar eindelijk nog eens een normaal jaar was. Het komende academiejaar staat voor mij in het teken van “groeien”. Ik wil samen de harmonie doen groeien, verder naar buiten toe en dichter naar elkaar toe.”

voorzitter.ash@gmail.com

 

Secretaris

Savannah Petrieux (°20 januari 2003) woont ik Haaltert en studeert geschiedenis aan de UAntwerpen. Ze speelt van kleins af piano en heeft het spelen sindsdien niet achtergelaten.

“De harmonie was voor mij een mogelijkheid om via muziek de verbintenis te voelen met mijn nieuwe leven aan de universiteit, met iets dat ik al kende. Die verbintenis werd dan samenhorigheid en vervolgens vriendschap. Intussen is de harmonie dan ook een deel van dat nieuwe leven, nu een jaar verder. De repetities zijn nog steeds een moment van houvast en vertier. Samen met ons bestuur hoop ik de houvast en het plezier te zijn voor nieuwkomers en de verbintenis voor elkaar.

secretaris.ash@gmail.com

PR & communicatie

Tea Separovic (°3 november 2000) woont in Laakdal en studeert Business & languages aan Karel de Grote Hogeschool. Naast haar liefde voor dwarsfluit speelt ze ook piano en zingt ze in het koor Villanella.

“Op de eerste repetitie werd ik met open armen verwelkomd en ik voelde mij dan ook meteen thuis in deze toffe, muzikale en gezellige bende. Na een half jaartje bij de Studentenharmonie te spelen was ik er al van overtuigd dat dit een vereniging is waar ik mij voor wilde inzetten om zo een meerwaarde te creëren in het leven van vele medestudenten. Ik ben alvast enorm benieuwd naar alle mooie en leerrijke momenten die mij nog te wachten staan met deze fantastische groep.”

 


Bibliothecaris

Julie Moens (°14 december 2002) woont in Sint-Niklaas en studeert bio-ingenieurswetenschappen aan de UGent. Ze speelt bij ons klarinet en heeft daarvoor enkele jaren piano gespeeld.

“Van jongs af aan heb ik altijd al een passie gehad voor cultuur in al haar vormen. Mijn muzikale parcours wilde ik na het middelbaar dan ook heel graag verder zetten. Twee jaar geleden ben ik in de harmonie binnengestapt en ik voelde me vrijwel direct thuis bij deze groep. Het leuke en verrassende repertoire vormde een extra motivatie om naar de repetities te komen. Daarnaast is de harmonie niet alleen een studentenorkest, maar ook een vereniging waar hechte vriendschappen ontstaan. Samen met dit toffe gezelschap muziek spelen op concerten of bij studentenactiviteiten zijn voor mij tot nu toe al geweldige ervaringen geweest. Sinds dit jaar ben ik bij het bestuur gekomen omdat ik mij wil inzetten om alle muzikanten een aangename tijd te laten beleven. Ik hoop dat we samen nog veel mooie momenten mogen meemaken!

Activiteitenverantwoordelijke

Guillermo Ledesma (°26 augustus 1997) woont in Antwerpen en studeerde af in biotechnologie aan de Universiteit van het Baskenland in Bilbao. Hij speelt al 12 jaar saxofoon.

“De harmonie is meer dan alleen een muziekgroep; het is een hechte gemeenschap van mensen die een liefde voor muziek delen. Vanaf de allereerste repetitie voelde ik me er meteen thuis. Het draait niet alleen om samen muziek maken; het gaat ook om het vormen van oprechte vriendschappen en het beleven van geweldige avonturen. We zijn als een groep vrienden die graag samenhangen en plezier hebben. Als bestuurslid is het mijn doel om een leuke en ondersteunende omgeving te creëren voor iedereen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel uitmaak van de harmonie, waar ik mijn muzikale talenten kan ontwikkelen en levenslange connecties kan maken. Laten we samen aan deze geweldige muzikale reis beginnen, prachtige harmonieën creëren die ons hart raken en herinneringen maken die een leven lang meegaan.”