Voorzitter

Michiel van Dijck (°30 april 1997) komt uit Weelde. Hij studeert Toegepaste Economische Wetenschappen. Zijn eerste muzikale stappen zette hij met de dwarsfluit. Later zette hij die stappen verder op bugel en euphonium.

bereikbaar via voorzitter@antwerpsestudentenharmonie.be

 

 

 

Secretaris

Kimberly Van Sande (°27 augustus 1993) komt uit Antwerpen. Ze heeft een diploma behaald in Sociaal Werk en studeert nu Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Haar muzikale leven begon ze op de piano. Even later koos ze ook voor saxofoon.

bereikbaar via secretaris@antwerpsestudentenharmonie.be

 

 

 

PR- en communicatieverantwoordelijke

Nele Hannes (°28 augustus 1997) komt uit Westerlo. Ze studeert Toegepaste Taalkunde aan KU Leuven. Ze leerde dwarsfluit spelen aan de kunstacademie van Geel, waar ze later afstudeerde als laureaat. Daarna koos ze voor basgitaar.

bereikbaar via info@antwerpsestudentenharmonie.be

 

 

Penningmeester

Mees Van Kampen (°16 maart 1995) komt uit Goes, Nederland. Hij studeert Fysica aan de Universiteit Antwerpen. Hij heeft de wereld van muziek ontdekt tijdens de AMV-lessen op de muziekschool, waar hij koos voor trompet.

bereikbaar via penningmeester@antwerpsestudentenharmonie.be

 

 

Bibliothecaris

Helena Fokias (°11 januari 1995) komt uit Leuven. Ze studeert Architectuur. Na een kortstondige kennismaking met de dwarsfluit koos ze definitief voor saxofoon.

 

 

Mentale en Praktische Ondersteuning

An Bosmans (°1 juli 1995) komt uit Genk. Ze is afgestudeerd al logopediste en studeert momenteel Klarinet aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze zette haar eerste muzikale stappen in de notenleer- en klarinetlessen aan de academie van Genk.

Brent Raeijmaekers (°27 september 1995) is geboren en getogen in de Kempen en woont momenteel in Antwerpen. Hij studeert Logistiek Management. Na een kennismaking met de piano heeft hij gekozen voor slagwerk. Sinds kort speelt hij ook hoorn.