Dirigent

Lenteconcert 2017

Kristof Aerts (°17 februari 1989) komt uit Houthalen-Helchteren. Zijn eerste muzikale stappen zette hij met de klarinet aan de academie van Beringen. Later behaalde hij een master Nederlands en Theater-, film- en literatuurwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Daarnaast ging hij ook nog voor een SLO (Specifieke Leraren Opleiding). Omdat de muziek bleef kriebelen behaalde hij ook nog een Bachelor Klarinet aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen om daar nu zijn master HaFaBra-directie te behalen. Sinds januari 2016 is Kristof dirigent bij de Antwerpse Studentenharmonie.

Kort interview

Wat vind je het leukste aan dirigeren?
Het contact met de muzikanten, eenzelfde muzikale interpretatie als groep presenteren aan het publiek.

Naar wie kijk je op?
Ik kijk op naar iedereen die zich met veel passie ergens voor engageert, wat dat ook moge zijn, maar ik kan geen begrip opbrengen voor achterklap.

Dirigeren of spelen?
Dirigeren

Bier of Wijn?
Bier en wijn!

Een knuffel of een stevige handdruk?
Knuffel

Een dik feestje of  gezellig op café?
Gezellig op café

Mijn droomstuk om eens te dirigeren is…
Dance Movements van Philip Sparke

Mijn droom voor de Antwerpse Studentenharmonie is…
Veel muzikale vooruitgang

Mijn boodschap voor alle muzikanten is…
Gelukkig zijn en doe zo voort!

Heb je een vraag voor Kristof, dan kan je altijd mailen naar dirigent@antwerpsestudentenharmonie.be.

 

 

Voorzitter

Kimberly Van Sande (°27 augustus 1993) komt uit Antwerpen. Ze heeft een diploma behaald in Sociaal Werk en studeert nu Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Haar muzikale leven begon ze op de piano. Even later koos ze ook voor saxofoon.

 

 

 

Secretaris

Mees Van Kampen (°16 maart 1995) komt uit Goes, Nederland. Hij studeert Fysica aan de Universiteit Antwerpen. Hij heeft de wereld van muziek ontdekt tijdens de AMV-lessen op de muziekschool, waar hij koos voor trompet.

 

 

 

 

PR- en communicatieverantwoordelijke

Nele Hannes (°28 augustus 1997) komt uit Westerlo. Ze studeert Toegepaste Taalkunde aan KU Leuven. Ze leerde dwarsfluit spelen aan de kunstacademie van Geel, waar ze later afstudeerde als laureaat. Daarna koos ze voor basgitaar.

Helena Fokias (°11 januari 1995) komt uit Leuven. Ze studeert Architectuur. Na een kortstondige kennismaking met de dwarsfluit koos ze definitief voor saxofoon.

 

 

 

 

Penningmeester

Brent Raeijmaekers (°27 september 1995) is geboren en getogen in de Kempen en woont momenteel in Antwerpen. Hij studeert Logistiek Management. Na een kennismaking met de piano heeft hij gekozen voor slagwerk. Sinds kort speelt hij ook hoorn.